Selena Gomez upala u školu i prekinula nastavu! (video)

Verovatno vam se bezbroj puta dešavalo da vam u toku jednog školskog dana zatreba pravo čudo da vas spasi od dosade ili odgovaranja. Ta čuda se retko dešavaju, ali jedno od njih pripredila je Selena Gomez koja je upala u srednju školu koju je i sama pohađala pre desetak godina!

Sel je upala u školu u Grand Preri u Teksasu, a sudeći po izbezumljenim reakcijama učenika, očigledno je da niko od njih nije imao pojma da će se to desiti ovog ponedeljka! Fotke nam pokazuju da je pevačica i glumica išla od učionice do učione gde se slikala sa svima, a ko je želeo, mogao je i da je zagrli i popriča sa njom!

U ovom momentu nije poznat tačan razlog zašto je Sel došla u školu, ali s obzirom da su sa njom bile kamere, nekako je za očekivati da ona snima dokumentarac o svom životu, pa u njemu želi da priča i o svojim školskim danima.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Maša nam šalje kviz o pesmama Selene Gomez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.