Nikad srećnija: Sel na molbu fandoma upala u školu!

Dok mediji ali i deo fanova vrlo negativno pišu o tome što su Selena Gomez i Justin Bieber jako bliski jer joj on navodno ne može doneti ništa dobro, Selena Gomez blista od sreće otkako se njih dvoje viđaju svakodnevno! Njeni Selenatori juče su joj prišli dok se vozila biciklom i zamolili je da dođu u njihovu školu što je ona rado prihvatila!

Kao u pravoj bajci, Selena je tokom vožnje zastala kod jedne škole gde je u toku veliki odmor a na opšte oduševljenje, bila je jako raspoložena za poljupce, zagrljaje i selfije! Ona je svratila u školsko dvorište gde je na lokalnim terenima pričala sa Selenatorima a kao što možemo videti, oni su se ponašali na pravi način… sem malo vriske koja je valjda uobičajena kad vam megazvezda pravo niotkuda ulepša dan!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Priznanje Nialla Horana: Želim da se oženim Selenom Gomez! (video)

5 thoughts on “Nikad srećnija: Sel na molbu fandoma upala u školu!

  1. Tako je draga, rado će stati zbog 1 fana, a tek zbog više njih… Ona obožava Selenatore i to svaki dan dokazuje. 😀❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.