Taj osmeh: Selena Gomez počela da snima najvažniji film u svojoj karijeri!

Selena Gomez je željna da pokaže čitavom svetu koliko je ozbiljna glumica! Upravo zato ona se preselila u Njujork gde je upravo počelo snimanje njenog filma sa čuvenim režiserom Woodyjem Allenom.

Selenita je iznajmila luksuzan stan gde će joj se pridružiti i The Weeknd tako da će njih dvoje barem nekolko nedelja živeti zajedno. Kako navode mediji, mesečna stanarina za ovakvo mesto iznosi makar 16.000 dolara!

U međuvremenu, pojavile su se i prve slike sa snimanja, nastale prošle noći po našem vremenu. Na njima možemo preslatku i nasmejanu Sel u mantilu dok pozira kamerama na ulicama grada a samom filmu se do sad ne zna ništa. Znajući Woodyja Allena, ovo je verovatno ljubavna priča sa mnogo filozofskih dijaloga a nadamo se da je Selena u njemu dobila puno prostora!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Taj osmeh: Selena Gomez počela da snima najvažniji film u svojoj karijeri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.