Idol: Selena objasnila zašto se vratila u svoju školu!

Pre nekoliko dana, Selena Gomez posetila je svoju srednju školu u Mensfildu, američka država Teksas. O tome smo već pisali na Famozi, a sad je usledio i video koji je objavila škola a gde Selena i objašnjava koji je njen razlog za ovu posetu koja je došla poprilično neočekivano i za učenike!

U snimku možemo videti Sel koja se preko razglasa obraća učenicima rečima, “Zdravo učenici, Selena Gomez priča sa vama” a kasnije ona objašnjava i svrhu svoje posete. “Ovo putovanje – htela sam da povedem moju najbolju drugaricu Courtney i još neke ljude iz moje muzičke kuće, samo da im pokažem gde sam to odrastala i koliko sam ponosna na to odakle potičem”, ističe ona.

“Videla sam neke od mojih profesora, a koji su dugo bili deo mog života. Jedan od njih je i Stephani Gray koja je Seleni držala časove fizičkog, a koja kaže, “Selena je uvek bila tako skromna i tako ljubazna. Mnogo naporno je radila, mnogo dobro dete.” Ipak, ona ističe i da je Sel imala bujnu maštu, pa joj nije verovala kad joj je ona ispričala da će postati Disney zvezda! “Rekla mi je, ‘Idem da snimim jedan Disney film’, a ja sam mislila da je u pitanju samo preterivanje'”.

Pročitajte još  iHeartRadio Awards nominacije: Selenatori, Belieberi, Arianatori, Lovatici, Swiftieji i Directioneri u žestokom duelu!

Selena je učenicima poručila koliko je važno da vode računa jedni o drugima. “Htela bih da im kažem da je veoma teško, ali da je vredno toga. Ja nikako nisam bila skroz odlična, ali mislim da je veoma važno da po svaku cenu budete dobri prema nekome. Ohrabrujte ih da rade na sebi i sve će biti moguće”, priča ona.

Autor: Famoza.net 

Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.