Tradicija: Selena Gomez ponovo stigla u balkanski komšiluk, hoće li “zalutati” kod nas?

Selena Gomez proslavila je u ponedeljak svoj 27. rođendan, ali ne kod kuće! Ona je u društvu svojih prijatelja otputovala za Italiju, što je već postala tradicija! Fotke koje su dospele u javnost pokazuju Sel i drugare kako se šetkaju ulicama Rima pre nego što su otišli na ručak u restoran Pierluigi.

“Selena je na ručak stigla sa grupom prijatelja”, piše E! News. “Bila je poslužena sirova riba, jastog, pasta u sosu od votke i razne salate. Sve vreme su pričali i smejali se. Nije bilo svećica, čestitki ili torti, ali jesu jeli sladoled.”

Sel je ipak dobila tonu čestitki svojih slavnih prijatelja, a čini se da je u Rimu čisto iz turističkih razloga! Za očekivati je da ona narednih dana još malo procunja po Italiji, a bilo bi lepo i da dođe na istočnu obalu Jadrana. Selena je već dva puta bila na Balkanu, i to oba puta u Bugarskoj gde jednom snimala film, a drugi je na samoj granici sa Srbijom imala humanitarnu akciju za pomoć Romima.

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  Njena stara želja: Selena Gomez posetila Vatikan i upoznala papu!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.