Little Mix o Jesy Nelson: Nismo znale šta ćemo sa njom!

Jesy Nelson šokantno je otkrila medijima kako je pokušala samoubistvo usled brojnih uvreda koje je dobijala na račun svog izgleda, a njene drugarice iz Little Mixa sad potvrđuju da su bile svesne šta se dešava, ali i da nisu imale ideju kako da joj pomognu da se ona vrati normalnom životu.

Nas tri zaista nismo znale šta ćemo sa njom. Morale smo da gledamo tu neverovatnu, zabavnu devojku kako postaje kao slomljena lutka. Bilo je to užasno”, priča Jade Thirlwall. “Sećam se koliko sam bila besna. Htela sam da nađemo svaku osobu koja ružno govori o njoj, da ih pogledam u oči i kažem im, ‘Vidite šta ste joj uradili.’ Svaka osoba koja je rekla nešto trebalo bi da odgovara za to.”

Naravno da se Jesy danas oseća bolje, ali Leigh-Anne Pinnock kaže kako se neke posledice osećaju do dana današnjeg. “Ona je i dalje prava noćna mora kad je reč o snimanjima. Ume da bude teško. Ljudi ne razumeju šta maltretiranje može da uradi nekome. Njoj je uzeta ljubav i strast prema tome. Kako sad ona opet da se oseća sigurnom u sebe, posle svega što joj se desilo?”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Najteži test na Famozi do sad? Možete li da pogodite koja članica Little Mixa peva koji stih u Dikinom kvizu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.