Selena Gomez uhvaćena dok utrčava u kuću Nialla Horana!

Nakon što se ovih dana druže i hvale jedno drugo, Selena Gomez samo je podgrejala glasine da se nešto dešava između nje i Nialla Horana! Naime, paparaci su je spazili kako brzinom sprintera uleće u kuću irskog muzičara! Čini se da je sad potpuno jasno da ili njih dvoje planiraju da snime nešto, ili postaju par!

Sel se kod Nialla pojavila u vrlo opuštenom izdanju, što je znak da se u njegovom društvu oseća prijatno i da ne mora da se posebno sređuje. Ona je sa sobom nosila i kesu sa hranom, što uključuje sladoled i voćnu salatu. Čini se da ovo definitivno nije bio poslovan sastanak!

Ipak, kako piše E! Online, među njima nema romanse – barem ne za sad. “Selena i Niall se druže kao prijatelji. Uvek su bili prijatelji i ostali su u kontaktu. Oduvek podržavaju jedno drugo i već ranije su pričali o muzičkoj saradnji.” I Niall i Sel dosta su propatili kad je reč o ljubavi i trenutno su oboje singl, pa ko zna šta može da se izrodi iz svega!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Justin Bieber: Niall Horan mi je omiljeni član One Directiona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.