Niall Horan hvali debi album Louisa Tomlinsona!

Nakon dugog niza godina i napornog rada, kao i teškog životnog perioda gde je izgubio majku i mlađu sestru, Louis Tomlinson je objavio svoj debi solo album “Walls” kroz koji je pokazao svoje sposobnosti za pisanje tekstova u kojima se maksimalno potrudio da iznese sve svoje emocije koje su izazvane događajima sa kojima se u proteklom periodu suočio… međutim, ni to nije bilo dovoljno da se album vine u zvezde, jer je baš kao i njegov kolega iz One Directiona doživeo fijasko.

Kako je Louis nedavno izjavio u jednom od svojih intervjua, on nikako ne može da izbriše One Direction iz svoje biografije, a čist dokaz za to jesu i ostali članovi benda sa kojima je u kontaktu, a upravo je jedan od njih, odnosno Niall Horan pružio javnu podršku svom kolegi iz benda. Niall je istakao da mu se veoma dopada album “Walls” koji je njegov prijatelj i kolega Louis objavio, pogotovo što je toliku količinu tuge kroz pesme na svom debi albumu i ističe da je veoma ponosan što je toliku tugu usmerio na muziku. Niall je pričao sa Zaneom Loweom za Apple Music’s News Daily da Louis ima sjajnu masu pesama i da će veoma dobro proći na muzičkim listama. “Očigledno je prošao kroz težak period, porodičan ili životni, ali činjenica je da mora to okrenuti u glavi i pisati o tome… znaš, da napravi album koji će biti uspešan za njega, ali i da baci malo svetlosti na to,” prokomentarisao je Niall.

Pročitajte još  Famoza music chart #169 - Glasajte za sve svoje omiljene pesme svakog dana!

“Iz nekog razloga svi pričaju kako su svi ostali članovi već na drugom albumu. Mislim da je to teško slušati. Morate da prođete kroz taj ciklus. Ako ne znate kako to zvuči, morate pronaći zvuk. Ali to su takve stvari koje on ionako sluša, tako da se sve uklapa,” dodao je Niall objasnivši da smatra da je Louis takođe imao pravo da odvoji svoje vreme kako bi pronašao odgovarajući zvuk.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Niall Horan

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.