Demi Lovato u suzama, prijatelj joj preminuo od droge

Demi Lovato definitivno je bila okružena problematičnim ljudima, a jedan od njih bio je njen prijatelj Thomas koji je sad preminuo od unošenja velike količine droge. Za razliku od nje, on nije mogao da se izbori sa zavisnošću, pa pevačica sad jako žali zbog toga, što je podelila sa svetom.

Demika je na Instagram storyju podelila Thomasovu sliku u reči, “Molim vas zagrlite jako one koji su vam bliski. Recite im da su posebni i da ih volite. Budite sigurni da oni to znaju. Počivaj u miru Thomas. Zavisnost nije šala. Nebesa su dobila ovog prelepog anđela zbog te strašne bolesti. Slomljena sam i uvek će mi nedostajati.”

Nažalost, ljudi kao Thomas kojima je Demi bila okružena su i zaslužni što se ona toliko dugo suočavala sa istim problemom, a prošlog avgusta je jedva ostala živa nakon jedne divlje kućne žurke. I ova užasna smrt samo joj je podsetnik šta bi joj se desilo da nije skupila snage i otišla na lečenje.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Najbolje vesti ikad!": Demi presrećna zbog Grammy nominacije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.