Opet ista priča: Da li su glasine tabloida o vezi Selene Gomez i Nialla Horana istinite?

Niall Horan dugo je delovao kao neko ko je jako zainteresovan za Selenu Gomez, ali već godinama se ništa ne dešava i njih dvoje ostaju prijatelji. Ipak, u poslednje vreme krenule su priče tabloida da se konačno obistinila Niallova želja i da su njih dvoje u vezi, ali ima li šanse da je to istina? Gossip Cop kaže da je ovo samo trač!

Iako je Life&Style pisao da Sel i Niall u poslednje vreme razmenjuju poruke češće nego ranije, Gossip Cop potvrdio je da im je izvor otkrio da su ovo samo glasine i da njih dvoje nisu u romantičnoj vezi. Takođe je bilo navedeno da Selena ima podršku prijatelja da bude sa Niallom a da je on podržava u svemu i da mu je u redu da stvari među njima idu polako, ali ne postoje dokazi za ove izjave!

Na kraju krajeva, Gossip Cop kaže da je istina da su se Niall i Selena sreli na venčanju njene najbolje drugarice Courtney Barry u februaru, ali zajednički prijatelj potvrđuje da se ni od tada među njima ništa nije promenilo, isto kao kada je 2014. izašla lažna vest da su se Sel i Niall poljubili, ali ponovo nije bilo nikakvih dokaza.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Niall Horan: Čujem se sa momcima iz 1D, album je do pola gotov!

One thought on “Opet ista priča: Da li su glasine tabloida o vezi Selene Gomez i Nialla Horana istinite?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.