Selena obožava Nialla i 1D: Nova pesma im je super a on mi je jedan od najboljih prijatelja na svetu!

tumblr_inline_n1mrf1SZfR1ri7rns

Svi vole Nialla. Obožava ga Novak Đoković koji dolazi na njegove koncerte i igra tenis s njim, obožava ga i Justin Bieber s kim se druži u svakoj prilici a sad znamo da i dalje ima posebno mesto u srcu Selene Gomez!

Iako nam se čini kako je prošla čitava večnost otkako su se njih dvoje videli, Sel ističe da joj je Niall veoma drag kao i da obožava novu pesmu One Direction. “Pesma ‘Drag Me Down’ One Directiona je baš zabavna, ne mogu da prestanem da je slušam. Ima taj skroz kul, zreo prizvuk. Moje društvo uopšte nije znalo da je to One Direction”, priča Sel za iHeartRadio i dodaje: “Moram da pozdravim Nialla, on mi je jedan od najboljih prijatelja! On je neverovatno dobra osoba i zaslužuje sve što ima.” Hm, čini li nam se ili će Selenatori i Directioneri sad posebno biti bliski i pomagati jedni drugima?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ima li šanse za "Delenu"? Selena vodi We Day, Demi Lovato gošća!

5 thoughts on “Selena obožava Nialla i 1D: Nova pesma im je super a on mi je jedan od najboljih prijatelja na svetu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.