Najavila ga Srbiji i Hrvatskoj: Ariana Grande predstavila spot za “Boyfriend”!

Ariana Grande ima pauzu između severonameričkog i evropskog dela svoje svetske turneje, pa je to bila prilika da sa svojim prijateljima iz pop dvojca Social House snimi pesmu “Boyfriend”, a sad objavi i spot. Nama je bilo interesantno što je ona prethodno na svom Instagram storyju objavila i kad pesma izlazi u Hrvatskoj i Srbiji!

Naime, Ari je repostovala jednu fan objavu na kojoj je bilo navedeno u koliko sati izlazi pesma u raznim zemljama širom sveta, pa su nam to spisku bile i naše zemlje. I zaista, jutros u šest spot se pojavio, a Ari u njemu izgleda preslatko!

Tema spota jesu ljubomora, posesivnost i sanjaranje, a radnja se dešava u jednom velikoj, staroj ali i pomalo rustičnoj kući. Tokom zabave, Ari vidimo kako ljubomoriše jer se druga devojka mota oko njenog dečka pa se sa njom bije ili je gađa strelom! Ipak, sve se to dešava samo u njenoj glavi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #57 - Glasajte jednom dnevno za sve pesme koje vam se sviđaju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.