Selena izbacuje novu verziju albuma “Rare” već u četvrtak!

Selena Gomez načinila je nešto što zaista ne pamtimo, jer će ona već u četvrtak izbaciti nu verziju svog albuma “Rare”, samo tri meseca nakon što je on predstavljen. Na albumu će se naći tri nove numere i to “Boyfriend”, “She” i Souvenir”, a deo prihoda ide i u borbu protiv korona virusa.

Ono što je zbunujuće jeste da se ovaj album prodaje kao “Rare Deluxe Edition”, ali je stvar što već postoji “Rare Deluxe Edition” koji je izašao kad i obična verzija, i čak je bio u našoj Famoza prodavnici. Ipak, njih lako možemo razlikovati po naslovnoj fotki, a verujemo da mnogi selenatori neće odoleti da nabave i ovu verziju! Uz sliku omota, Sel je ostavila i komentar u kome kaže, “Mnogi od vas znaju koliko sam bila uzbuđena da izbacim pesmu pod nazivom “Boyfriend”. To je lagana pesma o tome kako padate i ponovo ustajete iznova i iznova kad ste zaljubljeni, ali i kad ste svesni toga da vam ne treba niko da biste bili srećni.”

“Ovu pesmu napisali smo mnogo pre ove krize, ali u kontekstu današnjice, želim da budem jasna da mi dečko trenutno nije na vrhu prioriteta. Kao i ostatak sveta, i ja se molim za bezbednost, jedinstvo i oporavak tokom ove pandemije. Zbog toga i doniram po dolar od svake narudžbine sa mog sajta, počevši od sad.” U uslovima ove krize ne možemo da garantujemo kad ćemo imati ovaj album u našoj prodaji, ali ostaje to da sa nestrpljenjem očekujemo četiri albuma koje je Selena ručno potpisala!

Pročitajte još  Famoza music chart #199 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.