Dva člana BTS-a u novom Seleninom spotu za pesmu “Boyfriend”

Selena Gomez je ove godine postala mnogo aktivnija na muzičkoj sceni, nakon solidnog uspeha albuma “Rare”, a vidimo da je postala i mnogo kreativnija sa svojim spotovima, jer je spot za pesmu “Boyfriend” dobio i verziju sa…lutkama! Selena se dosetila da bi bilo dobro da malo promeni koncept svojih spotova, pa je pozvala u pomoć jednog fana, koji joj je izašao u susret maksimalno. I na naše još veće iznenađenje, dva člana BTS-a su na neobičan način uključena u ovaj projekat!

Selenina očigledna fascinacija lutkama nije prvi put sada isplivala, jer je ona pre nekoliko nedelja podelila svoje favorite u Instagram postu, a tu se našao i njen fan profil koji sve njene slike imitira pomoću lutaka! Čudan koncept, ali se Seleni izgleda svideo, pošto je Selena kontaktirala fana i zamolila je da režira ceo njen novi spot! Spot prati Selena lutku sa različitim lutkama muškarcima. Ono što je posebno zapalo za oko fanovima je činjenica da dve lutke jezivo podsećaju na Jina i Jungkooka. Ne znamo da li je Sel svesna ovoga, pošto ne znamo da li je ona imala išta sa spotom, ali fanovi BTS-a su poludeli!

Na Twitteru je osvanula tona slika i mišljenja o ovome i većini se dopada ideja Selene i BTS-a u kombinaciji. Ne znamo zašto su baš njih dvojica odabrani, a o tome još ni režiserka spota nije rekla ništa. Mlada umetnica koja je režirala spot tvrdi da je trebalo dosta vremena za spot jer se ipak radi sa lutkama i svaki pokret je bitan. Ali nama se rezultat, iako je jako čudan, sviđa i ohrabrujemo Sel da nastavi da nas iznenađuje ovako neobičnim projektima.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Nominacije za Kids' Choice Awards: Sel protiv Taylor i Demi u trci za pevačicu godine!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

2 thoughts on “Dva člana BTS-a u novom Seleninom spotu za pesmu “Boyfriend”

  1. Prvo slika sa Arianom, onda Justin Bieber zna njihov fanchant i sada ovo sa Selenom :/ :/ Sta se desava? 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.