Selena Gomez: Slušam Billie Elish i plačem!

Selena Gomez nikad nije krila svoju emotivnu stranu, a sad priča kako ju je strašno pogodila emotivna pesma Billie Eilish, “Everything I Wanted”. Kako Sel kaže, ona se u potpunosti prepoznala u stihovima pesme koja govori o svim problemima koja slava donosi mladim zvezdama.

U intervju za Apple Music koji prenosi E! News, Selena je objasnila voditelju Zaneu Loweu zbog čega je ovu numeru stavila na svoju listu omiljenih. “Samo sam plakala slušajući je i bila sam u fazonu, ‘Prokletstvo, to je tačno’. Mnogo je momenata u kojima sam se pitala da li je ovo sve. Billie je zaslužila sve što ima. Ona je neverovatan, neverovatan izvođač. Billie od ranije ima veliku naklonost Justina Biebera i Ariane Grande, pa sad svi mogu samo dodatno da joj zavide!

Sel je izrazila i svoju veliku ljubav prema rihanni za koju kaže da je podržava od samog početka, a naravno da nije propustila da spomene i Taylor Swift. “Ne mogu ništa drugo da kažem no da je ovo još jedna pesma koja pokazuje njenu sposobnost da se vrati na staro, da to kombinuje sa novim izazovima u svojoj muzici”, priča Sel o pesmi “Lover”. “Ona je zaista jedan od najvećih tekstopisaca.”

Na radost svog fandoma, Selena kaže i da u ovom momentu radi na novim pesmam i to iz svog doma, jer strogo poštuje pravila borbe protiv korona virusa. “Trenutno ja pravim mali studio i radim to sa ljudima sa kojima živim”, ističe ona. “Pravi sebi prostor gde ću sa muzičkim inženjerima pričati putem video poziva i nekih producenata, pa ćemo probati da stvaramo muziku. Uzbuđena sam zbog toga”, zaključuje senjorita Selenita koja još uvek promoviše album “Rare”, i to kroz spot za pesmu “Boyfriend”. S obzirom na prilično crne prognoze da na velike koncerte možemo da zaboravimo pre jeseni 2021. godine, možda će on pre toliko željene turneje snimiti još jednu ploču!

Pročitajte još  Veliki nesporazum: Selena i Bella se izvinjavaju jedna drugoj!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.