Billie Eilish: Ne osećam se bezbedno ni u sopstvenoj kući!

Slava ima svetle i tamne strane, a i same poznate ličnosti ponekad imaju veliki problem da se nose sa svime što život poznatih sa sobom donosi, pogotovo ako su pod svetlosti reflektora od tinejdžerskih dana, što je slučaj sa Billie Eilish koja ne krije da se bori sa slavom, ali ističe da joj je ovaj način života doneo i neke strahove!

Billie krasi novu naslovnicu časopisa Rolling Stone u čijem intervjuu otkriva da se ne oseća uopšte bezbedno čak ni kada je kod kuće! Ona otkriva da je jednom prilikom njena adresa procurela na internet, zbog čega su se u njenoj kući pojavila tri fana, da je nakon tog događaja unajmila obezbeđenje da spava u dnevnoj sobi njene kuće.

“Bilo je veoma traumatično. Ne osećam se više sigurno ni u svojoj kući, što je s*anje. Volim svoju kuću,” dodala je ona. “Volim pažnju čitavog života, ali mislim da niko zapravo ne zna šta je slava, zato što kada bih želela da budem slavna, ne bi želela ovu vrstu,” zaključila je Billie.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza music chart #184 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.