Billie Elish konačno predstavila novu pesmu!

Billie Eilish odavno radi na svom novom albumu, a pesma “Everything I Wanted” koju nam sad predstavlja očigledno će se naći na njemu! Ovo je pesma koja nije ni balada a nema ni jak ritam, već je tačno negde između – melanhonična i srednjeg tempa, a opet nekako skroz u fazonu Billie!

Billie nam peva o haosu slave ali i podršci koju ima od svog brata Finneasa. “Ovo je pesma koju smo moj brat i ja napisali jedno o drugome”, pričala je Billie. “Šta god da se dešava, uvek smo bili i uvek ćemo biti tu da stvari činimo boljima”. Kritičarima se pesma dopada jer ona pokazuje da Billie sazreva i kad je reč o muzici i tekstovima, ali niko nema dovoljno hrabrosti da prognozira kako bi njen naredni album mogao da izgleda! Novi album znači i novu turneju, ali Billie je nedavno govorila o tome koliko se plaši toga.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Billie Eilish o svojoj borbi za mentalno zdravlje: Nije sramota tražiti pomoć!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.