Selena Gomez: Osetila sam momenat kad je Justin Bieber otišao

Selena Gomez se u intervjuu za magazin Dazed dotakla mnogih važnih tema, a istakla je da mora da ceni i koliko su važna loša iskustva koja je ona imala. Sel je tako spomenula da bi zaista volela da nije prolazila kroz neke stvari, ali istovremeno i ističe kako ju je upravo to učinilo boljom.

“Bez toga ne bih sad postrala glas ljudi koji takođe prolaze kroz iste stvari. Znate, prolazeći kroz borbu sa lupusom i transplantaciju bubrega, borila sam se sa slavom, sa depresijom i drugim mentalnim problemima. Sve je bilo konfuzno. Zbog svega toga sam i uspela da izbacim pesmu ‘Lose You To Love Me’ koja nadam se pomaže nekim ljudima da zacele. Ja sam na ovaj način pustila jednu osobu da ode, osetila sam da je taj neko jednostavno izašao. Zbog toga sam i zahvalna za poglavlja mog života. Ne kažem da će mi od sad sve biti lako, ali sad sam mnogo jača, hrabrija i moj glas se bolje čuje dok se borim za ono što zaslužujem. Ja sam ostavila iza sebe i onu devojku koja je bila slaba, maltretirana i tiha. Sad sam ono što bi trebalo da budem. Ostavila sam tu devojku iza sebe. Nju mogu da zagrlim, ja sam ono što jesam”, zaključuje Sel.

Pročitajte još  Zauvek veliko dete: Selena Gomez uživa u prazničnim danima!

Podsećajući se prošlosti, ona kaže i da joj je neprijatno zbog nekih svojih odluka! “Ja volim period moje nevinosti, ali kombinacija stila i muzike koji sam imala nije bio sjajan. Jako sam ponosna na muziku koju sam izbacila, ali to je bilo tako drugačije vreme. Nekad kad čujem te pesme, samo povičem, ‘O ne!'”, kaže ona, ali i ističe i da je jako ponosna na svoju mlađu verziju je je ona još od 2009. godine ambasador UNICEF-a, kao kad je 2018. godina posetila Bugarsku gde je radila sa tamošnjom romskom populacijom.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Selena Gomez: Osetila sam momenat kad je Justin Bieber otišao

  1. Hoće li ona ikada prestat bit opsjednuta tim Justinom. Ok, shvatili smo da ju je povrijedio al kaj nije ovo too much?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.