Lili Reinhart o borbi sa depresijom: Demi Lovato me je inspirisala da budem iskrena o svojim problemima!

„Riverdale“ zvezda se godinama borila sa anksioznosti i depresijom, a kada je ona bila tinejdžerka, nije bilo toliko mladih zvezda koje su otvoreno pričale o tome – imala je samo Demi Lovato!

„Smatram da je jako važno da pričamo otvoreno o mentalnim problemima i svim drugim tabu temama. Najbolje bi bilo kada bi se i u školi učilo više o mentalnom zdravlju“ ističe Lili, koja je odrasla slušajući Demi kako iskreno priča o svemu ovome i to je učinilo da sve bude mnogo lakše! „Nisam imala nikoga ko bi pričao o tome, kad sam bila na ivici tokom srednje škole, čula sam kako Demi Lovato priča o svojim bolestima. Onda sam se zapitala koliko je realistična ta savršena slika ispred mene, svi ti lepi i uspešni ljudi, ne mogu svi da budu tako srećni, zar ne? Ljudi jednostavno ne pričaju o tome“ objašnjava Lili.

Lili veruje da je u potpunosti u redu osećati se loše, čak i kada su u pitanju osobe čiji život naizled liči na savršen. „Čak i sada kada snimam ovu divnu seriju, imam novac, prijatelje i stan, ponekad prolazim kroz depresiju i ne mislim da treba toga da se stidim. Imala sam priliku da čujem i da sam nekim svojim mlađim fanovima pomogla jer sam progovorila o svemu, a divan je osećaj povezati se sa tako mladim i divnim ljudima“ zaključuje Lili.

Pročitajte još  Demi Lovato: Sumnjam da ijedna zvezda ima takvu vezu sa svojim fandomom kao ja sa Lovaticima!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lili Reinhart

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.