Selena Gomez: Neću da me sažaljavate, zdrava sam!

selena-gomez-arrives-at-los-angeles-international-airport-10-09-2015_3

Selena Gomez ovih dana ponovo je pričala o svojoj borbi sa lupusom koja joj je u jednom periodu ozbiljno ugrožava život ali ona ne želi da njeni Selenatori brinu zbog toga!

“Selena je srećna što sad konačno može da priča o svojoj tajnoj borbi sa lupusom”, priča jedan izvor za HollywoodLife.com “Ona se nada kako će više skrenuti pažnju javnosti na tu bolest i da će pomoći i drugima da pronađu simptome. Ona poručuje da čak i slavne ličnosti pogađaju ovakve stvari.”

Isti insajder tvrdi da Sel nikako ne želi da je svi sad drugačije posmatraju kad znaju kroz šta je prolazila. “Ona ne želi bilo kakve popuste. Jedino što hoće jeste da sve bude kao da joj nije bilo ništa i ne bi da je bilo ko sažaljeva. Ona je vrlo jaka i sve ovo podnosi dobro. Ona i dalje želi da se sama bori i ne traži pomoć.” U međuvremenu, naši Selenatori počeli su da postavljaju na svojim FB nalozima ljubičastu boju kao svoju profilnu sliku a sve u znak podrške Seleni ali i svima koji se bore protiv lupusa!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ne propustite: Selenatori slave Selenin rođendan u petak u 15h u Beogradu!

One thought on “Selena Gomez: Neću da me sažaljavate, zdrava sam!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.