Po želji fandoma: BTS će vam predavati korejski!

Kompanija Big Hit Entertainment za koju rade grupe kao što su BTS ili TXT imala je ovih dana veliko obraćanje fandomu, a tom prilikom otkriveno je mnogo toga interesantnog – između ostalog, biće započet i program učenja korejskog jezika i to uz pomoć momaka iz grupe BTS, a po želji fandoma!

Iako je nama ovaj jezik potpuno nerazumljiv jer baš nikakve sličnosti nema ni sa našim pismom, upravo je BTS kod mnogih pokrenuo veliku želju da ga savldaju. “Spremamo učenje korejskog za fanove”, kaže osnivač Big Hita, Bang Si-Hyuk, a prenosi Teen Vogue. “Mnogi fanovi našeg sadržaja ne mogu da uživaju u njemu usled jezičke barijere. Problem je i što postoje ograničeni načini da fanovi sa lakoćom uče korejski”, konstatuje on. Program “Učite korejski sa BTS-om” počinje u martu, a podrazumeva da će momci uzeti aktivno učešće, a kasnije će im se pridružiti i ostale kolege! Ne treba ni reći da je fandom veoma srećan, jer po anketa, čak 84% njih želi da uči jezik!

U drugim vestima, pričalo se o novoj turneji, koju će od sad pratiti i druge aktivnosti. Fandom će tako dobiti posebne Play Zone gde će biti organizovano igranje igara, fotkanje i još mnogo toga. Ide se i korak dalje, pa se kaže, “Naša vizija je da svaki grad u kome BTS gostuje bude kao Olimpijske igre, a ta vizija već se pretvara u realnost”, kaže direktor Big Hita Lenzo Seokjun Yoon. On objašnjava da to podrazumeva BTS izložbe, gurmanske turneje pa čak i hotele koje će dobiti obeležja grupe! Nažalost, broj BTS koncerata na evropskim turnejama i dalje će ostati skroman i nas isključuje iz te priče.

Pročitajte još  Šta vi mislite? BTS Army ima mnogo teorija vezanih za ime novog albuma BTS-a!

Sem toga, navodi se da ćemo uskoro dobiti novu BTS muzičku igru, novelu i seriju, a kad je reč o muzici, navodi se da će Big Hit nastaviti da se širi, pa da za 2021 godinu planiraju novu žensku grupu a za 2022. još jedan bojbend.

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.