Singl ili ne: Selena Gomez viđena sa bivšim dečkom

Taman kad nam je razjasnila da ne namerava u skorije vreme da ulazi u vezu, Selena Gomez nas je ponovo iznenadila! Selena trenutno vredno radi na promovisanju svoje nove muzike u Njujorku, međutim to je očigledno nije sprečilo da izađe na ručak sa bivšim dečkom, Samuelom Krostom.

Nakon što su viđeni kako zajedno ručaju, fanovi su započeli glasine o tome da li je Sel i dalje singl. Ona je rešila da konačno za svagda raščisti sve. Na Instagram storiju napisala je “Ne izlazim ni sa kim. Singl sam već dve godine. Trenutno sam na božjem tajmingu, ne na svom”. Mi joj verujemo, jer je Sel uvek bila transparentna u izjavama i nema naviku da laže i zataškava. Šta vi mislite?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Nije teško: Do Selenine linije u sedam lakih koraka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.