Fanovi oduševljeni: Selena Gomez dobila svoju prvu nominaciju za Grammy!

Vreme je da otvorite šampanjac za Selenu Gomez! The Recording Academy objavio je da je pevačica nominovana za njen latino album “Revelación”. Glumica, pevačica, producent, najbolja prijateljica Taylor Swift, kuvarica Selena Gomez sada može da doda “nominovana za Grammy” na svojoj listi priznanja. Čestitamo!

Obožavaoci su kolektivno urlali kada je pevačica nominovana za svoj latino pop album Revelación, danas, 23. novembra. Album je objavljen u martu, što je prvi Selenin projekat na kojem su pesme na španskom jeziku. Inače, doneo je Seleninu prvu nominaciju ranije ove godine za muzički spot početne numere „De Una Vez“. Ova velika čast dolazi nakon više od sedam meseci kada je pevačica rekla za Vogue da razmišlja o tome da se povuče iz muzike (sada nominovane za Gremi!).

“Da li se šališ!?”, Selena je napisala nakon što je nominovana za najbolji latino pop album. “Revelación je nominovan za Grammy! Ovaj projekat je za mene tako poseban iz mnogo razloga i ne bih mogla da ga ostvarim bez  neverovatnog tima ljudi pored mene. Zauvek sam zahvalna svakome od vas i naravno mojim fanovima”, dodala je pevačica u svojoj objavi na Instagramu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Selenu Gomez vređali zbog emotivnog nastupa na AMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.