Selena nominovana, Tini ignorisana na Lation Grammy nagradama!

Selena Gomez konačno je dočekala svoju prvu Latino Grammy nominaciju! Ipak, dok ona može da bude ponosna na to, mnogi su razočarani što brojne druge devojke nisu nagrađene za svoj trud. To se posebno odnosi na Tini Stoessel koja je u prethodnih 12 meseci radila više nego ikad!

Hajde da počnemo sa lepim stvarima, jer je Selenin spot za pesmu “De Una Vez” nominovan, i to u kategoriji za najbolji kratki muzički video. Njeni rivali biće spotovi Marca Anthoynja, Baianasystem, Frana i Fuela Fandanga. Nažalost, to je ujedno i jedina nominacija za Sel, iako je ona objavila sjajan mini album na španskom, “Revelacion.” Ipak, mnogi se nadaju da je ovo samo početak.

Sa druge strane, u Argentini su šokirani što na spisku nema Tini, prenosi Pronto. Ova činjenica deluje prosto neverovatno, jer ona je objavila toliko toga u ovoj i prethodnoj godini, a mnoge pesme prošle su sjajno i kod publike i kod kritike. Ipak, i druga zvučna imena dobila su nula nominacija, što uključuje i Lali, Anittu, Natti Natashu pa čak i Camilu Cabello!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zabranjeno za momke: Taylor, Ariana, Selena i Billie nominovane za Girls' Choice Awards!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.