Jade Thirlwall se pridružila timu Harrya Stylesa

Little Mix možda ne govori o svojoj predstojećoj pauzi, ali šanse da svaka od njih zasebno napravi veliku karijeru su velike. Otkrivamo da je Jade Thirlwall poslednja u triju koja je sama počela da povlači poteze, nakon što je potpisala ugovor sa istom menadžerskom kompanijom kao superzvezde Harry Styles i Mark Ronson.

Mnogi misle da će ona postati ogromna zvezda, baš kao što je Harry postao nakon što se One Direction raspao. Jade ima gomilu ideja za svoju solo muziku i već je snimila neke neverovatne pesme koje su impresionirale šefove industrije. Pored muzike, ona pravi planove za još TV nastupa i nema sumnje da sama može postati megazvezda. Pevačica je i dalje neverovatno bliska sa svojim koleginicama iz grupe – Leigh-Anne Pinnock i Perrie Edwards, a sve one međusobno podržavaju poteze jedne druge iza kulisa.

Little Mix će krenuti na dva puta odloženu turneju “Confetti Tour” sledećeg aprila pre nego što se razdvoje kasnije 2022. godine. Njihova bivša koleginica iz benda Jesy Nelson trebalo bi da objavi svoj debi solo album otprilike u isto vreme.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jade Thirlwall

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  "On je nestvaran": Harry Styles upoznao teško bolesnu Directionerku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.