Famoza music chart #201 – Glasajte za sve omiljene pesme!

Jubilarno 200. izdanje naše liste pamtićemo po novom trijumfu Tini koja je pobedila sa svojim najnovijim singlom “Oye”, a koji je snimila sa dečkom, Sebastianom Yatrom. Ovo je ujedno i prvi put da je ta pesma na vrhu liste, a Tini drži i pozicije dva i tri, ovog puta ispred Selene Gomez!

Sel je dakle najbolja od ostatka sveta, dok duet Shawna Mendesa i Camile Cabello nastavlja lagano da tone, baš kao i Ariana Grande, koja ponovo ima čak četiri pesme na listi, tako da će ostati bez one sa najmanje glasova za dve nedelje! Drugi novitet je novi singl Harry Stylesa, ali da li će se njemu posrećiti pošto singlovi članova 1D loše prolaze na našim listama u prethodnih godin dana?

Glasanje traje do srede, 13. novembra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Patricijin test: Je li ovo pesma Tini ili Jorgea?

2 thoughts on “Famoza music chart #201 – Glasajte za sve omiljene pesme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.