Američki mediji: Selena je zaslužila Grammy nominaciju, šta još treba da uradi?

Iako su mnogi verovali da Sel ima šanse da osvoji neku nagradu na narednoj dodeli Grammyja, ona na opšta razočaranje nije čak dobila niti jednu nominaciju što osim fandoma kao nepravdu doživljavaju i mediji, među njima i uticajni Bustle.

Oni konstatuju kako im zaista nije jasno šta je to potrebno da Sel uradi da bi dobila priznanje za svoj rad kao i da je “Revival” album u koji je uložila sve. “Revival” je bio novi početak za Sel a tekstovi pesama u kojima je otvorila dušu o svemu što je muči kako se nosi sa tim doprineli su tome da se on nađe na brojnim listama najboljih pop albuma godine.

Ipak, isto tako se optimistično konstatuje da Grammy akademija neće moći doveka da ignoriše Sel kao i da joj njen fandom neće dozvoliti da očajava. “Teško je za poverovati da Selena nije dobila Grammy nominaciju kad ima tako impresivan album ali utisak je da njena karijera ide u dobrom pravcu, da postaje sve jača i sve bolja. Njeni Selenatori neće odustati od nje i vere da će jednog dana Grammy biti u njenim rukama”, stoji u zaključku.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selenatori ubeležite sebi: Selena snima film "Neighbours 2"!

6 thoughts on “Američki mediji: Selena je zaslužila Grammy nominaciju, šta još treba da uradi?

  1. Vau, stvarno je ne fer, Selena je ove godine ulozila mnogo truda i rada, dala je sve od sebe za ovaj albu, sto je istina, zaluszila je bar 1 nominaciju..♥♥
    p.s Bez ocajavanja verujemo u nju..

  2. Dobro sta sad neki su se nominovali za grammy nagradu pa je nikad nisu osvojili.npr(2pac nas…)

  3. Ovo stvarno nije fer, Selena je stvarno zasluzila da se najde medju nominovanima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.