Fanovi su uvereni da je Selena upravo potvrdila romansu sa Chrisom Evansom

Glasine o Seleni Gomez i Chrisu Evansu kruže već nedeljama. Iako do sada nismo imali nikakvu potvrdu ili zvaničnu objavu na društvenim mrežama, čini se da smo imali mnogo više od nagoveštaja o mogućoj romansi između njih dvoje. Pa, sada su fanovi poprilično uvereni da je to istina, nakon što su primetili nešto što je izgledalo kao suptilan nagoveštaj (ili možda potvrda?) o njihovoj vezi na Seleninoj poslednjoj objavi na Instagramu.

Spekulacije o paru počele su početkom oktobra nakon što je Chris zapratio Selenu na Instagramu. Ubrzo nakon toga, fanovi su izneli teoriju da se Selena može videti u jednom od njegovih nedavnih objava na TikToku. Sada su obožavatelji primetili nešto novo.

Tokom vikenda, Taylor Swift je objavila video sa seta Saturday Night Live gde se druži sa najboljom drugaricom u bekstejdžu koja je došla da je podrži. Na snimku, Selena nosi pleteni džemper koji izgleda baš kao onaj koji Chris nosi u „Knives Out“ kojim je internet prilično opsednut. Jedan obožavalac čak tvrdi da Evansov najbolji prijatelj prati Selenu na Instagramu.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Blog Donne Bel: Razlozi zašto Selena Gomez i Justin Bieber ne bi trebalo da ponovo budu zajedno

Foto: Instagram/Selena Gomez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.