Scooter Braun žali zbog muzičke bitke sa Taylor Swift: Naučio sam važnu lekciju!

Više od tri godine nakon što je kupio Big Machine Music Group—i prava na prvih šest albuma Taylor Swift—Scooter Braun nije zaboravio kontroverzu koja je usledila. Ali u intervjuu sa Jayem Wlliamsom koji je objavljen 27. septembra, izvršni muzički direktor je rekao da bi voleo da je mogao drugačije da reši neke stvari.

„Naučio sam važnu lekciju“, podelio je on. „Kada sam sklopio taj dogovor, bio je to veoma strog sporazum sa gospodinom koji je bio vlasnik, i nisam mogao da kažem nijednom umetniku. Nije mi bilo dozvoljeno. Nije mi bilo dozvoljeno po zakonu. Bio sam uzbuđen što ću raditi sa svakim izvođačem, tako da, kada smo zaključili ugovor, počeo sam da telefoniram i govorim: ’Hej, ja sam deo ovoga.’ I pre nego što sam to uopšte uspeo da uradim – obavio sam četiri telefonska poziva; počeo sam da obavljam te telefonske pozive – nastao je pakao.”

Ono na šta je verovatno mislio je trenutak kada je Taylor Swift progovorila na društvenim mrežama objašnjavajući zašto je akvizicija bila ono što je opisala kao „moj najgori scenario“.

Pročitajte još  Uzbuna među Directionerima i Swiftiejima: Taylor Swift 1. januara objavljuje spot za "Out of the Woods"!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.