Scooter Braun: Svake noći sam se plašio da će Justin umreti od predoziranja!

Scooter Braun kao menadžer Ariane Grande i Justina Biebera morao je da prolazi kroz iste agonije kao i oni u njihovim karijerama – Justin je kao tinejdžer bio jako problematičan.

Sa 19 godina Jus je uhvaćen kako vozi pod dejstvom alkohola, a nije bilo nepoznato ni da je konzumirao drogu, pa se njegov menadžer Scooter jako plašio da će mu se nešto mnogo loše dogoditi. „U jednom periodu sam se plašio svake noći kad sam išao na spavanje. Uvek sam imao strah da ću ga izgubiti. Mislio sam da će umreti, da će jednog dana leći da spava sa toliko droge u sebi da se neće probuditi nikad“ priča Scooter.

Ova priča je svakako aktuelna u strašnom periodu u kom se danas nalazimo – Mac Miller je 7. septembra preminuo zbog droge, a i Demi Lovato je bila blizu smrti iz istog razloga. Zato možemo reći da nam je drago što je Jus imao Scootera kao odanog prijatelja i menadžera koji nije nikada odustao od njega, i sudeći po njegovim rečima, uvek će biti uz Jusa!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Scooter Braun

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Justin Bieber u Berlinu: Udario neotesanog paparaca vratima automobila! (video)

2 thoughts on “Scooter Braun: Svake noći sam se plašio da će Justin umreti od predoziranja!

  1. Drago mi je što ga Scooter na neki način uvijek pazi, a nadam se da će sada i Hailey kao Justinova zaručnica.
    Zavisnosti se stvarno lako vrate (primjer Demi), zbog čega se uvijek treba paziti 🖤.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.