Ništa je ne plaši: Taylor Swift se ne kaje ni za šta što je rekla o Scooteru Braunu!

Taylor Swift je, da podsetimo, u podužem postu na Tumblru objasnila šta se dogodilo sa izdavačkom kućom Big Machine i samim tim i s njenom muzikom, na koju ona nije mogla da kupi prava. Zbog svega ovoga napravila se velika pometnja, uključile su se mnoge zvezde pa je i osuđivale, ali kako izvor tvrdi, ona ne povlači nijednu reč koju je rekla!

„Šta god Scooter i njegovi ljudi rekli, Taylor zna da je on to učinio da je povredi. Ona i dalje insistira da se istina o njemu otkrije. Taylor je bila besna, i dalje je jako ljuta, i ni mrvicu se ne kaje što je sve ovo napisala javno“ kaže izvor za E! News, koji dodaje da se Tay uopšte ne boji šta bi Scooter mogao da uradi da je zaplaši.

Scooter se nije oglasio povodom svega, ali njegovi prijatelji svakako jesu, međutim, Taylor to ne uzrujava. „Taylor nije briga da li ima neprijatelje i da li svi oni podržavaju Scootera. Ona zna koje je namere imao u svemu ovome. Ona takođe ima prijatelje i podršku, i dalje se oseća snažno povodom ovoga“ zaključuje izvor. Na čijoj ste vi strani sada kada je prošlo određeno vreme od svega?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Evropski fanovi ponovo razočarani izjavom Taylor Swift o turneji

One thought on “Ništa je ne plaši: Taylor Swift se ne kaje ni za šta što je rekla o Scooteru Braunu!

  1. Na strani Taylor, ipak je to njena muzika koju je sama napisala i nije fer da joj neko dodje i oduzme 12 godina njenog rada. Nemam nista protiv ljuda koji su na strani Scootera, ali vecina njih ne zna kako je uloziti mnogo truda u nesto jer uglavnom ne pisu oni tekstove vec drugi ljudi, i mislim da bi trenutno Taylor treba da postujemo jer karma je uvek tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.