Candelaria Molfese ostvarila svoj san van glume!

Candelaria Molfese odlučila je da proširi svoje aktivnosti i van granica muzike i glume, pa je sad najavila kako će uskoro otvoriti svoj kafić! Argentinska zvezda poznata je po tome što sakuplja aparate za pravljenje kafe, a sad ističe i da će oni dobiti svoju svrhu. Cande ističe da je njen novi poduhvat još uvek u pripremi, ali navodi i da na njega nećemo još dugo čekati, prenosi La Critica.

Upitana direktno da li radi na nečemu van sveta umetnost, Cande je na svom Instagram profilu napisala, “To je san koji imam već duže vreme! Borja Cafe by Cande Molfese stiže… i ja sam tako srećna. Ako sve bude kako treba, on će biti otvoren za nekoliko meseci. Oduvek sam želela da imam kafić/restoran, i to se konačno dešava.

Naravno, teško da ćemo otići na piće, jer Cande planira da kafić otvori u Buenos Ajresu! Ono što je izvesno jeste da ona tamo neće otići na kafu sa Ruggerom Pasquarellijem, za kojeg ističe da ne želi više ni da ga vidi.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Candelaria Molfese

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nova runda glasanja: Odaberi koju zvezdu želiš da Ryan nacrta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.