Sada je sve u redu: Liam Payne i Cheryl se vratili sa odmora!


Liam i njegova devojka Cheryl otišli su na dvonedeljni odmor kako bi pokušali da reše međusobne nesuglasice, ali i kako bi razmislili o sledećem koraku u njihovoj vezi – nastavak ili raskid, pa nam sada otkrivaju njihovu odluku!

Pri povratku sa odmora, na aerodromu paparaci su sačekali Liama Paynea kako bi saznali da li je odmor pomogao da on i Cheryl reše sve nesuglasice, što se i dogodilo. Liam je upitan kako je prošao njegov odmor sa Cheryl, na šta je pevač odgovorio: “Bilo je dobro, hvala.” Pevač je došao u sportskoj kombinaciji, odnosno u tamno plavoj trenerci i patikama. Iako Cheryl nije viđena na aerodromu, Liamov osmeh nagoveštavao je da je odmor prošao odlično.

On je pri samom izlazu pozdravio neke fanove koji su došli da ga vide i pozdrave. Tokom odmora, Liam je postavio fotografiju iz bazena sa nalepnicom vatre kojom je želeo da kaže da on i njegova porodica uživaju na tropskim temeraturama. Liam, osim tropske temperature, nije više ništa otkrio o mestu na kom je odmarao sa sinom Bearom i Cheryl. Kao što izgleda, a i kako je mladi par poručio, sada su rešili sve probleme koje su imali u vezi.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Vrednica: Liam Payne predstavio još jednu novu solo pesmu! (video)

One thought on “Sada je sve u redu: Liam Payne i Cheryl se vratili sa odmora!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.