Karijere u prvom planu: Cheryl i Liam se sele u Ameriku!

Los Anđeles je najbolje mesto na svetu ukoliko se bavite muzikom ili glumom pa ne čude informacije da će se Liam Payne i Cheryl preseliti tamo kako bi maksimalno unapredili svoje karijere.

“Cheryl želi da nastavi sa karijerom ali isto tako želi i da Liam bude uspešniji i zarađuje više”, piše britanski Now magazin. “Za nju, odlazak u Los Anđeles predstavlja drugačiji fokus a Simon Cowell joj je uvek govorio da je ključ u tome.” Cheryl je ovih dana viđena kako ide po radnu vizu u američku ambasadu tako da ova priča ima smisla.

“Cheryl je uzela višegodišnju vizu kako bi mogla češće da putuje iz i u Ameriku. Još uvek nije počela da radi na novom albumu jer uživa u momentima koje provodi sa sinom.” Ne tako davno, rečeno je i da je Liam uspeo da dogovori Cheryl susret sa Justinom Bieberom kako bi pokušali da se dogovore oko dueta.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Liam Payne uverava fandom: Vraćamo se 100 posto!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.