Svi zbunjeni: Liam i Cheryl se ipak venčali?

Liam Payne ne krije da bi jako voleo da se njegova devojka Cheryl uda za njega sad kad imaju i dete a to se možda i desilo s obzirom na to kako je on govorio o njoj u svom najnovijem intervjuu!

Naime, Liam je tokom razgovara svaki put govorio o Cheryl kao o svojoj ženi! Govoreći o tome kako je stvarati muziku sad kad je postao otac, Liam je pričao, “Iskren da budem ja to još uvek ne znam, nisam prošao kroz to iskustvo. Sad nešto spremam sa Timbalandom a pisao sam i sa Pharrellom kad mu je žena bila trudna, u isto vreme kad i moja žena. Oni imaju trojke i to je neverovatno.”

Iako je vrlo neobično što Liam zove Cheryl svojom ženom, rekli bismo da se ovde pre radi o njegovoj želji da ima normalnu porodicu u kojoj su roditelji njihovog deteta ujedno i venčani. Kako mediji prenose, Cheryl je žestoko protiv toga jer iza sebe već ima dva neuspešna braka.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zayn Malik objavio kraj prijateljstva sa 1D: Javljam im se a oni me kuliraju!

One thought on “Svi zbunjeni: Liam i Cheryl se ipak venčali?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.