Prava sapunica: Bivši muž želi da obnovi vezu sa Cheryl, usput vređa Liama Paynea!

Pre nekoliko dana pojavila se vest da je Liam Payne hteo da se potuče sa Jean-Bernand Fernandez-Versinijem, bivšim mužem Cheryl koji sad želi da ponovo bude sa njom, a usput i vređa Liama da je nije bio dostojan!

“Jean-Bernand je oduvek znao da Liam i Cheryl neće opstati – ona je starija 10 godina. Ako mu Cheryl pruži šansu, on će je prihvatiti. On je zaista voleo Cheryl. Ona mu je bila jedina porodica i jako mu je krivo što su se razveli”, piše The Sun. Tabloid navodi i da je Liam izgledao kao divljak kad ga je napao u jednom restoranu.

“Liam je izgledao baš loše. Provocirao je, ali Jean-Bernand nije hteo da se bije sa detetom, kako je rekao”, priča jedan izvor. “Nije hteo da pravi frku a znao je da se Liam ovako ponaša jer mu se veza raspala”. Inače, Liam se već iselio, a sa Cheryl se dogovorio da podjednako brinu o svojoj bebi Bearu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Naviru emocije: Na prodaju je legendarni One Direction kombi!

One thought on “Prava sapunica: Bivši muž želi da obnovi vezu sa Cheryl, usput vređa Liama Paynea!

  1. 😡😡😡nada umire zadnja. Oni će opet biti zajedno i mali Bear će imati svoju porodicu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.