Prava sapunica: Bivši muž želi da obnovi vezu sa Cheryl, usput vređa Liama Paynea!

Pre nekoliko dana pojavila se vest da je Liam Payne hteo da se potuče sa Jean-Bernand Fernandez-Versinijem, bivšim mužem Cheryl koji sad želi da ponovo bude sa njom, a usput i vređa Liama da je nije bio dostojan!

“Jean-Bernand je oduvek znao da Liam i Cheryl neće opstati – ona je starija 10 godina. Ako mu Cheryl pruži šansu, on će je prihvatiti. On je zaista voleo Cheryl. Ona mu je bila jedina porodica i jako mu je krivo što su se razveli”, piše The Sun. Tabloid navodi i da je Liam izgledao kao divljak kad ga je napao u jednom restoranu.

“Liam je izgledao baš loše. Provocirao je, ali Jean-Bernand nije hteo da se bije sa detetom, kako je rekao”, priča jedan izvor. “Nije hteo da pravi frku a znao je da se Liam ovako ponaša jer mu se veza raspala”. Inače, Liam se već iselio, a sa Cheryl se dogovorio da podjednako brinu o svojoj bebi Bearu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  One Direction potvrdili: Pauza će trajati dve godine! (video)

One thought on “Prava sapunica: Bivši muž želi da obnovi vezu sa Cheryl, usput vređa Liama Paynea!

  1. 😡😡😡nada umire zadnja. Oni će opet biti zajedno i mali Bear će imati svoju porodicu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.