Liam Payne odgovarao na intervju, pa zvao Cheryl da odgovara iz kupatila!

Liama Paynea je intervjuisao Nick Grimshaw za svoju emisiju Radio One Breakfast Show gde je u jednom trenutku upitan da mu se pridruži i njegova devojka Cheryl, međutim ona nije bila prisutna u tom momentu!

Nick je upitao Liama da li bi Cheryl mogla da se pridruži njihovom intervjuu preko telefona, na šta je on odgovorio da prvo mora da pronađe Cheryl. On svoju devojku ponekad zove i Chez, a u toku razgovora čulo se kako Liam pita: “Chez da li si tamo, gde si?” Nakon kratke potrage Liam se vratio sa odgovorom da je Cheryl u kupatilu, na šta je prokomentarisao: “Ona je zapravo u toaletu, ovo je smešno.” Kada je Cheryl izašla iz kupatila, Liam ju je upitao da li je bila u pitanju prva ili druga situacija, a nakon toga ona je odgovorila na Nickovo pitanje koliko ima članova u njenom timu.

Nick se našalio da Cheryl ima veću pratnju od Madonne, pa mu je ona na to odgovorila da bi trebalo da prekine ono što radi i da se pridruži njenoj pratnji. Na kraju razogovra Nick je poželeo sreću Liamu na nastupu u emisji Live Lounge, na šta se pevač našalio: “Ako budem bio živ na kraju ovog telefonskog razgovora, biću tamo.” Pevač je otkrio i da oni često ustanu, malo se druže i obično ne doručkuju, pa mu je voditelj radijo emisije skrenuo pažnju da to nije zdravo i da je doručak najvažniji obrok u toku dana. “Ne i u svetu zvezda,” dodao je Liam.

Pročitajte još  Oglasila se: Cheryl odlučila da potisne svakodnevne glasine o njenim problemima sa Liamom!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Liam Payne

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

4 thoughts on “Liam Payne odgovarao na intervju, pa zvao Cheryl da odgovara iz kupatila!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.