Uskoro i novi album: Sabrina Carpenter predstavlja spot za novi singl „In My Bed“!

Sabrina Carpenter je objavila album „Singular: Act I“ i to je odmah dalo sugestiju da sigurno postoji i „Act II“ kao nastavak, što se ispostavilo kao tačno – fanovi neće morati još dugo da čekaju jer je album zakazan za 19. jul, a prvi singl sa njega već je tu, jer je Sab objavila najnoviji spot i pesmu pod nazivom „In My Bed“!

Sabrina u ovom spotu razmatra duge noći u kojima ležimo u krevetu i razmišljamo o stvarima koje su se dogodile, i takođe je izjavila da je „In My Bed“ dobra igra reči jer se sve zapravo odvija u njenoj glavi, pa se pesma mogla zvati i „In My Head“! Kako vam se dopada nova pesma i da li ste uzbuđeni zbog novog Sabrininog projekta?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #50 - glasajte za pet omiljenih pesama svakog dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.