Uskoro i novi album: Sabrina Carpenter predstavlja spot za novi singl „In My Bed“!

Sabrina Carpenter je objavila album „Singular: Act I“ i to je odmah dalo sugestiju da sigurno postoji i „Act II“ kao nastavak, što se ispostavilo kao tačno – fanovi neće morati još dugo da čekaju jer je album zakazan za 19. jul, a prvi singl sa njega već je tu, jer je Sab objavila najnoviji spot i pesmu pod nazivom „In My Bed“!

Sabrina u ovom spotu razmatra duge noći u kojima ležimo u krevetu i razmišljamo o stvarima koje su se dogodile, i takođe je izjavila da je „In My Bed“ dobra igra reči jer se sve zapravo odvija u njenoj glavi, pa se pesma mogla zvati i „In My Head“! Kako vam se dopada nova pesma i da li ste uzbuđeni zbog novog Sabrininog projekta?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sabrina Carpenter dobila ulogu u novoj komediji „So Close“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.