Oduvek pevačica: Pogledajte preslatke videe Ariane Grande kako peva pesmu Celine Dion kao dete!

Neki ljudi veruju da je talenat dostižan i da se uz mnogo truda može dostići savršeno pevanje, a neki ipak zastupaju teoriju da nismo svi rođeni pevači. Ariana Grande je od malih nogu bila raspevano dete, a o tome svedoče preslatki videi koje je objavila na svom Instagramu!

Ari izgleda preslatko u videima sa kovrdžama i rajfom na kosi, a njeno pevanje prilično je samouvereno za jedno malecko dete! Videi su nastali najverovatnije 1997. godine s ozbirom da su Ari i njena mama u autu pevale dve pesme koje su izašle te godine – „The Reason“ od Celine Dion i „Tell Him“ od Barbare Streisand – obe pesme su moćne balade, a Ariana nije krila ni ranije da je ogroman fan ovih velikih pevačica poznatih po snažnom vokalu.

Ari je pesmu od Celine otpevala solo, a za Barbarinu pesmu raspevala se i mama Joan, pa je Ari u opisu naglasila da ona i mama i dalje često zapevaju ovu pesmu. Poslušajte i vi kako zvuči mala Ariana Grande!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ariana Grande nastupa sa BLACKPINK za par dana?

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Oduvek pevačica: Pogledajte preslatke videe Ariane Grande kako peva pesmu Celine Dion kao dete!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.