Sabrina Carpenter o novom albumu: Sarađujem sa neverovatnim umetnicima ali još ne otkrivam imena!

Sabrina Carpenter je takođe prošetala MTV EMA crvenim tepihom i usput je bila zaustavljena da ispriča nešto o svojim novim projektima u studiju!

„Ljudi su fenomenalno odreagovali na moj singl ’Why’ i jako sam srećna zbog toga. Sada uveliko pišem za svoj novi album, zato sam ovde. Bila sam u Norveškoj, Švedskoj i u Londonu da bih pisala i tako sam uzbuđena“ otkriva ona, što nam govori da njen treći album nije tako daleko!

Kada su u pitanju saradnje na ovom albumu, Sab kaže da ima interesantnih imena koja će za sada ostati misterija! „Nema šanse da upropastim to sad, moram da ćutim sve dok ne vidite neki trag na Instagramu i shvatite da ćete otkriti o čemu je reč vrlo brzo“ tajanstveno će ona. „Zaista sam okupila dobru ekipu za ovaj album i uvek sam raspoložena za pozitivne promene i nove stvari koje ću isprobati naučiti. Biće novih tonova zbog kojih sam već jako uzbuđena“ otkriva Sab.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #97 - Glasajte za koliko god želite pesama svakog dana!

2 thoughts on “Sabrina Carpenter o novom albumu: Sarađujem sa neverovatnim umetnicima ali još ne otkrivam imena!

    1. Jako teško – iz nekog razloga, Sabrinini dosadašnji albumi se praktično nisu ni prodavali na našem kontinentu, barem ih mi nismo viđali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.