Sabrina Carpenter: Bio bi mi kompliment kada bi me poredili sa Selenom ili Demi!

Sabrina uveliko radi na novom albumu i odlučna je da stremi ka zvezdama, ali kaže da se ne bi stidela svojih ranih Disney radova i jako ceni zvezde poput Demi Lovato ili Britney Spears koje su počele na Disneyju!

„Moj glavni cilj je da budem Sabrina i da me ne porede sa tim pop zvezdama sa Disneyja, ali do takvih paralela se lako dolazi i takva poređenja bih uvek shvatila samo kao kompliment“ otkriva Sab. „Christina Aguilera je isto tako krenula, a ona je danas jedan od najvećih vokala na svetu i moj veliki uzor, tako da ne treba da sudimo o talentima na osnovu njihovih početaka“ mudro zaključuje ona.

Sabrina takođe spada u kantautore jer je tokom svoje turneje dosta vremena provela pišući pesme za svoje novo izdanje, tako da se i ona ugleda na neke od današnjih najvećih muzičara koji su ujedno i tekstopisci – „Kada bih morala nekoga da izdvojim, to ne bi bilo fer jer stvarno previše ljudi cenim u muzici. Ipak, u sferi pisanja muzike jako cenim Tove Lo, Eda Sheerana i Siu i saradnja sa njima bi bila ostvarenje snova. Takođe obožavam Bruna Marsa“ otkriva Sab. Nadamo se da će jednog dana imati priliku da piše sa nekim kome se do sada divila!

Pročitajte još  Ljubica šalje novi kviz: Koji spot Tini, Becky i Sabrine je na slici?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.