Sabrina Carpenter o svom albumu: Pisala sam ga godinu dana, biće zanimljivih saradnji!

Napokon je vreme – Sabrina Carpenter nije rekla kada će njen novi album izaći, ali činjenica je da je on iza ugla!

Sabrina je osvanula kao naslovna priča House Of Solo magazina, i to veselim povodom – njen treći album napokon je došao do faze u kojoj pevačica može da ga najavljuje i otkrije nešto javnosti! „Pisala sam ga već godinu dana. Biće jako zanimljivih saradnji“ otkriva ona, ali ipak nije rekla koje će to saradnje biti. „Početak ovog procesa je iza ugla, ali ne mogu vam otkriti datum. Samo želim da kažem da jedva čekam ponovo na turneju“ dodala je ona.

Što se tiče inspiracije i strukture, ovaj album će biti baš šaren! „Nema neke strukture, uključila sam sve što sam naučila o pisanju pesama tokom godina“ priča Sab. „Uvek kažem da je jako važno da osetimo nešto prilikom pisanja, nostalgija ili uzbuđenje, šta god to bilo – postoji povezanost sa pesmom i ona se prevodi u muziku. Kada se ti povežeš sa njom, vrlo je moguće da je i drugi lako razumeju“ smatra ona. Jedva čekamo da vidimo šta je Sab spremila, a njen singl „Almost Love“ stiže 6. juna!

Pročitajte još  Rowan o optužbama da mrzi Sabrinu: "Plačem već pola sata, zar sam ovo zaslužila?"

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

7 thoughts on “Sabrina Carpenter o svom albumu: Pisala sam ga godinu dana, biće zanimljivih saradnji!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.