Ruggero Pasquarelli bi želeo da postane otac

Ruggero Pasquarelli dao je intervju za španski portal Gente povodom izlaska pesme “Puedo”, a u njemu je otkrio mnoge sitnice iz svakodnevnog života njega i Maríe Candelaria Molfese, njegove devojke i koleginice iz serije “Violetta”, po kojoj su se i proslavili. On je odao neke tajne njihovog zajedničkog života, ali i svoju želju da zasnuje porodicu, što je njegova izabranica izjavila da ne želi.

Za vas smo izdvojili Ruggerove interesantne odgovore, a njegovu pesmu “Puedo” možete naći na svim streaming platformama.

Koje ste “greške” ti i Cande pravili pre karantina, a koje ste u istom pokušali da ispravite?

– I dalje pokušavam da poboljšam svoju neurednost. Ona je, i ja joj se u tom pogledu divim, uredna i strukturisana: održava rutinu treninga, jede zdravo, spava po potrebi i tako dalje. I u mom slučaju, dobro … Dok je Cande otkrila određene poslastičarske veštine, probao sam da kuvam testeninu s različitim sosevima, i svidelo mi se … Pranje posuđa ne štedi nikoga. Aktivnost u kojoj se, priznajem, mnogo unapređujemo.

Prošlo je sedam godina od kako živiš na istom mestu. Da li je to bila tvoja ideja ili ćeš ići tamo gde te karijera vodi?

–Kad sam završio Soy Luna morao sam doneti odluku. “Treba mi stabilnost. Šta će mi biti baza operacija?” Pitao sam se. Sa Cande sam odlučio da ostanemo. Ako nas budućnost odvede negde drugde, uživaćemo i mi. Ali moja prošlost i sadašnjost su argentinski, i zaljubljeni i na poslu.

Pročitajte još  Famoza music chart #206 - Poslednja nedeljna lista ove godine!

Da li se planirate oženiti, odgajati decu?

– Već smo venčani. Ne trebaju nam papiri. U ljubavi – učiti jedni od drugih, otkrivati sebe, biti prijatelj u životu – to je ljubav. Što se tiče dece, voleo bih mini Cande, mini Rugge. Cilj je da to bude kasnije, mada kada dete želi da dođe, skoro da nema potrebe da ga tražite.

Autor: Famoza.net (izvor: Gente)

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.