Cande Molfese objasnila zašto ne želi da bude sa Ruggerom

Ruggero Pasquarelli i Candelaria Molfese više nisu zajedno, a Cande je ta koja je objasnila zašto je to tako. Ona je navela da njih dvoje vide budućnost na drastično drugačiji način, a kako se ispostavilo, pogodili smo to u čemu je zapravo osnovni problem neslaganja.

Kako prenosi argentinski TR, Candelaria je otvorila dušu u radio emisiji This is not Hollywood gde rekla, “Biće da se radi o tome da Ruggero i ja ne vidimo život na isti način. Mene ne interesuje da budem majka ili da se udajem. Nisam ubeđena da bi trebalo da donosem dete na svet.” Prethodnih nedelja govorilo se da Cande i Ruggero žive razdvojeno, a ona je to i potvrdila.

“Hteli smo da damo vremena jedno drugome pre nego što smo raskinuli. On mi je bio partner tokom mnogo godina i svako je preživljavao ovo na svoj način.” Interesantno, Candelaria je nedavno blaže govorila o istoj temi, gde je napomenula da brak i decu zaista ne želi u ovom momentu, ali da postoji mogućnost da se to promeni u budućnosti.

Međutim, iako su i Ruggero i ona relativno mladi i ne moraju po svaku cenu da sad zasnivaju porodicu, izgleda da su oboje čvrsto ostali pri svojim stavovima. Kao što smo već govorili, naravno da ih zbog toga ne treba osuđivati, pogotovu jer trenutno oboje zvuče kao da niko nikog nije ostavio, već da su sporazumno raskinuli.

Pročitajte još  Ruggero Pasquarelli ima novu devojku!

Kao što je u redu da žena ne želi da rađa decu, isto tako je u redu da muškarac ne želi da bude sa njom iz tog razloga, ukoliko on već želi porodicu. Ruggero je teoretski mogao da sačeka još i ne insistira na tome, ali čini nam se da bi vremenom tenzije samo rasle, ako to već i nije počelo da se događa.

Autor: Famoza.net 

Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.