Topsify music chart #64 – Glasajte za jednu omiljenu pesmu svakog dana!

14504797_1789517641288491_3345479648967393280_n

Odlučili smo da malo razdrmamo našu top listu pa će i ove nedelje na mukama biti Selenatori, Belieberi, V-loveri i Arianatori koji će morati da biraju za koju od pesama svojih heroja će glasati! Dakle, svakog dana možete glasati za samo jednu pesmu, što znači da za nedelju dana možete ostaviti najviše sedam glasova! Sa prošlonedeljne liste ispala su oba noviteta a nadamo se da se ista stvar neće ponoviti sa Charliejem Puthom odnosno duetom Cande Molfese i Lionela Ferra jer su obe pesme zaista sjajne!

Naša top lista sad nosi naziv Topsify Music Chart, što je posledica saradnje sa velikim muzičkim servisom Topsify na kome sad imamo i našu zvaničnu plejlistu, sa našim muzičkim preporukama. Nju vidite iznad a mi savetujemo da se subscribujete se na ovaj kanal! Zahvaljujući saradnji sa Topsify servisom odnosno kompanijom Mascom koja je zastupa, baš kao i Warnerovu muziku, uskoro ćete u prilici da osvajate muzičke CD-ove iz ove kuće!

Glasanje traje do ponedeljka, 14. novembra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete po jednom na svaka 24h i to za jednu pesmu! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

16 thoughts on “Topsify music chart #64 – Glasajte za jednu omiljenu pesmu svakog dana!

  1. Da li mozete da u sledecem Tposifu music chart da stavite novu pesmu od Bebe Rexha I Got You ?

    1. Morao povremeno ovako jer lista svake nedelje počne da izgleda isto kad ne menjamo sistem glasanja 🙂

  2. Mozete li da stavite neku pesmu od Melanie Martinez (npr. Cry Baby ili Milk & Cookies) u sledeci Topsify

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.