Candelaria Molfese šokirala: Ne želim brak i decu sa Ruggerom Pasquarellijem!

Candelaria Molfese u velikoj je ljubavi sa svojim kolegom iz “Violette” i “Soy Lune” Ruggerom Pasquarellijem, ali iako su njih dvoje u vezi već dugi niz godina, glumica je sad šokirala javnost rekavši pred kamerama kako joj ne pada na pamet ne samo da se uda za svog dečka nego i da ne želi da ima decu sa njim!

Cande trenutno glumi tinejdžerku Evu u jednoj crkvenoj školi, ali iako kaže da je vernica, ona navodi i da ne ide u crkvu niti da se slaže sa mnogim stvarima koje crkva propoveda. To se odnosi i na njen ljubavni život, pa kaže da ona i Ruggero nemaju striktna pravila osim toga da ne treba da se viđaju sa drugim ljudima. Ipak, svi su iznenađeni time što je rekla da porodični život sa njim ne dolazi u obzir – nikad!

Upitana direktno da li će se jednog dana udati i imati decu kao njena drugarica iz “Violette”, Cande je jasno odgovorila. “Vidite… Ne. Ja lično ne bih se udavala niti imala decu. Ne mogu da kažem da ću se zauvek osećati tako. Neko može da se promeni zbog ljubavi. Lepo je slaviti ljubav, ali bilo kakav brak mene ne interesuje. Kad je reč o deci, ima devojaka koje žele da budu mame. Meni se to nikad nije desilo. Možda će mi se i desiti, ja to ne znam. Međutim, sad mi je skoro 29 godina i to mi se još nije desilo.

Cande ističe i da je sad mnogo više zanima karijera i da joj je sad san da glumi na filmu jer se celog života vezivala za pozorište i serije. “Volela bih i da otvorimo sopstveni restoran, jer volim da kuvam i smišljam recepte. Takođe bih volela da više putujem i da imam kuče”, zaključuje ona.

Pročitajte još  Famoza music chart #71 - Tini startuje sa vrha, rekordan broj glasova!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Candelaria Molfese

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Candelaria Molfese šokirala: Ne želim brak i decu sa Ruggerom Pasquarellijem!

  1. Samo me brine činjenica da će je još više hejtovati zbog toga,ali šta nju briga za hejtere,nju to ne dotiče

  2. Pametna odluka… 🙂 nije ostavila mogućnost da se to nikada neće dogoditi, ni brak ni djeca.. ali trenutno se tako ne osjeća… i pametno… jako pametno… Neka se zabavljuju dok mogu…. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.