Rešavamo misteriju: U kakvom su odnosu Selena Gomez i Niall Horan?

Selena Gomez i Niall Horan su dva poznata imena koja su jako često dovođena u vezu i prethodnih godina, ali nikad nije “isplivalo” šta se među njima zapravo događa. Ipak, nešto se uvek događalo i njih dvoje su ponovo uslikani zajedno zagrljeni na večeri sa prijateljima, a tu fotku je lajkovala i Hailey Bieber da ih podrži – čudno, zar ne? Ova misterija nekako mora da se reši!

Na ovu misteriju za sad možemo staviti tačku, ako je verovati izvoru koji je za E! News ispričao da ovo ipak nije romansa! “Selena i Niall nisu u vezi i samo se viđaju kao prijatelji, uvek su i bili prijatelji i zato ste primetili da su stalno u kontaktu već godinama. Uvek su podržavali muziku jedno drugog i pričaju često i o muzičkoj saradnji” zaključuje izvor.

Dakle, među njima nema ljubavi, iako su se 2015. godine čak i ljubili kao par – Selena sad očigledno ima bitnija posla. “Selena je zdravija nego ikada i želi da nastavi opušten stil života. Fokusirana je na zdravlje, prijatelje, porodicu i novu muziku koju će objaviti sledeće godine” dodao je izvor – zaista je vreme da Sel objavi nešto!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Selenator u duši: Harry Styles nastupio u majici sa Seleninim likom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.