Selenina poruka Niallu: Volim momke iz Mulingara!

niall-horan-kissing-selena-gomez

Tabloidi se ovih dana utrkuju kako da dokažu da su Selena Gomez i Justin Bieber par, a Sel kao da se poigrava sa njima pa sad izjavljuje da joj se momci iz Mulingara jako dopadaju a kao što znamo, to je Niallov rodni grad!

selena-gomez-mullingar-guys

Sel je u Americi upoznala Nialla sa svojim prijateljima i rodbinom pa je on sad nju predstavio njegovih drugarima iz Mulingara! Sel se sa njima slikala u kućnoj atmosferi a uz fotku je dodala: “Stvarno me nešto privlači momcima iz Mulingara…” Da stvar bude luđa, Sel je kasnije fotku obrisala valjda pomislivši da će sad svi to uzeti kao dokaz da je zaljubljena u Nialla! Iako je prilično neobično to što su oni toliko zajedno poslednjih nedelja i što jedni drugo upoznaju sa svojim bliskim prijateljima i rodbinom, ako oni kažu da su samo drugari, moramo im verovati!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bez greške: Selena Gomez savršena u novom izdanju Saturday Night Livea (video)!

One thought on “Selenina poruka Niallu: Volim momke iz Mulingara!

  1. samo su prijatelji 🙂 nigde nema dokaza da su se ljubili ili slicno jbt i ja da imam najboljeg druga upoznala bih ga sa porodicom i prijateljima xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.