Niall Horan: Konačno sam spreman za Selenu Gomez!

Svet oduvek fascinira odnos Selene Gomez i Nialla Horana, a ne tako davno ponovo smo razjašnjavali kakav je njihov status. Iako se zna da su njih dvoje godinama bliski, ne samo da se nije rodila romansa, već njih dvoje nisu ni snimali ništa zajedno. Ipak, Niall Horan smilovao se da kaže kako je spreman da to promeni!

Kako prenosi Billboard, sve je počelo kad je neko od fanova objavio fotku Sel i Niall i napisao, “Niall, šta misliš o saradnji sa Selenom Gomez? Razbili bi ste”, za šta je dobio 4000 lajkova. Iako Niall uopšte nije bio tagovan, on je poruku primetio pa je odgovorio, “Sprema sam onda kad i Selena bude spremna.” Interesantno, dok Selena snima tonu pesama u saradnji sa drugima, Niall se maksimalno koncentriše da radi sve sam, možda i kako bi ga javnost bolje upamtila kao solo izvođača. Ipak, sad kad ona iza sebe već ima dva uspešna albuma, vreme je i za duete!

Ono čemu se mnogi nadaju da bi iz njihove saradnje mogla da se izrodi ljubav, jer oboje su trenutno singl! Niall ovih dana jeste govorio na temu svog ljubavnog života, ali tamo je pričao o jednoj drugoj devojci! Naime, on je govorio o glasinama da je u vezi sa glumicom Jodie Comer. Čitava priča započeta je kad je neko od fanova primetio da njih dvoje nose slično prstenje. Nakon jednog komentara koji kaže, “Potvrđeno je, Niallova devojka je Jodie Comer”, on je odgovorio sa, “Potvrđeno??”, i stavio je par plačućih emodžija! Muzičar je ipak rekao da jedna stvar jeste istinita, a to je da je on poznaje. Ipak, on nije ulazio u detalje. Niall ima veoma tajnovit ljubavni život, a poslednji veza bila mu je sa Hailee Steinfield, koja mu je nakon raskida posvetila poprilično uvredljivu pesmu!

Pročitajte još  Trend na internetu: Selenatori slave što se Sel zauvek rešila Biebsa!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.