Konačno: Hailey pokazala impresivnu venčanicu u kojoj se udala za Justina Biebera!

Hailey Bieber imala je venčanje iz svojih snova u ponedeljak sa svojim izabranikom Justinom Bieberom, koji je, osim što je megazvezda, i jedan od najbogatijih pevača na sceni. Sa bogatstvom kakvo njih dvoje imaju, mogli su ne samo da iznajme prostor kakav god žele, već i da se pobrinu da Hailey dobije najjedinstveniju venčanicu baš kakvu je želela ceo život!

“Prošli ponedeljak bio je najposebniji dan u mom životu” napisala je Hailey na Instagramu, a uz tu poruku postavila je nekoliko fotki svoje impresivne venčanice za koju kaže da je izašla iz njenih snova! U pitanju je venčanica sirena kroja koja ističe Haileyinu manekensku figuru, ali to je nije sprečilo da bude raskošna, jer se ona vukla nekoliko metara iza Hailey, kao i veo koji je bio neobično dugačak, na čijim krajevima piše “dok nas smrt ne rastavi”.

Venčanicu je radio dizajner Virgil Abloh kome se Hailey zahvalila što je ostvario njene snove, a Hailey se još dva puta tokom dana presvukla u druge kreacije! Na prstima je takođe nosila nekoliko Tiffany prstenja koji se vrte oko dve i tri hiljade dolara, dok je Justin sa svojim prstenom prošao nešto jeftinije pa ga je platio oko hiljadu dolara. Za veselje se ne štedi!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Mogu da učestvuju svi: Počinje belieberski vikend, osvojite stvari iz "Purpose" kolekcije!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Konačno: Hailey pokazala impresivnu venčanicu u kojoj se udala za Justina Biebera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.